Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

 100% tyytyväisyystakuu

Tilaa tänään, tilaus lähetetään saman tien

 Maksu toimituksen yhteydessä

Tietosuoja

Henkilökohtaisia ​​tietoja, joita annat, jos tilaat jotain Freshz.fi-sivustolta, ei myydä ulkopuolisille osapuolille. Käsittelemme tietojasi huolellisesti ja säilytämme ne turvallisessa paikassa. Siksi et saa mainontaa ulkopuolisilta osapuolilta, eivätkä ne koskaan ota sinuun yhteyttä. Emme koskaan myy tietojasi ulkopuolisille osapuolille. Tietosi ovat siten luottamuksellisia, eivätkä muut käytä niitä.

Yhteystiedot:

Freshz Companies BV

Osoite: Peizerweg 97 9727 AJ Groningen Alankomaat

Puhelin: 0031858769678

Posti: info@freshzcompanies.com

25-09-2020

Freshz.fi on osa Freshz Companies B.V.: tä. Yksityisyytesi on Freshz Comanies B.V.:lle erittäin tärkeä. Siksi noudatamme tietosuojalakia. Tämä tarkoittaa, että tietosi ovat turvassa kanssamme ja että käytämme niitä aina oikein. Tässä tietosuojakäytännössä selitämme, mitä teemme Freshz-verkkokaupassa, tiedoilla, jotka saamme sinusta.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä pidämme sinusta, ota yhteyttä Freshz Companies B.V.

Vastuullisuus

Yhtiö, joka on tämän tietosuojakäytännön mukaan vastuussa tiedoistasi, on:

Freshz Companies B.V. 

Peizerweg 97

9727 AJ Groningen

Alankomaat

Kauppakamarin numero: 78077281

Tietosuojavastaava on tavoitettavissa osoitteessa info@freshzcompanies.com

Tilausten käsittely

Kun teet tilauksen verkkokaupassamme, käytämme henkilötietojasi tehokkaasti. Saatamme antaa henkilökohtaisia tietojasi toimituspalvelullemme, jotta tilauksesi toimitetaan sinulle. Saamme myös tietoja maksustasi pankiltasi tai luottokorttiyhtiöltäsi.

Tätä varten käytämme:

- nimi, osoite, kaupunki;

- puhelinnumero;

- laskutusosoite;

- maksutiedot;

- sähköpostiosoite;

- IP-osoite.

Tarvitsemme näitä tietoja, koska teimme sopimuksen kanssasi. Säilytämme nämä tiedot kaksi vuotta tilauksen suorittamisesta ja seitsemän vuotta sen jälkeen (eli oikeudellinen säilytysvaatimus).

Yhteydenottolomake ja uutiskirje

Voit käyttää yhteydenottolomaketta kysymysten ja pyyntöjen lähettämiseen.

Tätä varten käytämme:

- sähköpostiosoite;

- IP-osoite;

- etunimi ja sukunimi.

Teemme tämän luvallasi. Pidämme nämä tiedot ajan tasalla, kunnes olemme varmoja siitä, että olet tyytyväinen vastaukseemme. Sitten säilytämme tietosi seitsemän vuotta, minkä jälkeen tiedot poistetaan tai tuhotaan. Tämä määräaika perustuu oikeudelliseen säilytysvaatimukseen.

Voit tilata uutiskirjeemme, joka tarjoaa sinulle uutisia, vinkkejä sekä tietoa tuotteistamme ja palveluistamme. Voit peruuttaa tämän tilauksen milloin tahansa. Jokaisessa uutiskirjeessä on peruutuslinkki.

Sähköpostiosoitteesi lisätään vain tilaajaluetteloon luvallasi. Nämä tiedot säilytetään enintään kolme kuukautta siitä, kun peruit tilauksesi.

Tilastot ja profilointi

Pidämme tilastoja siitä, miten verkkokauppaa käytetään. Käytimme näitä tilastotietoja verkkokaupan parantamiseen ja vain oleellisten tietojen näyttämiseen. Saatamme yhdistää henkilökohtaisia ​​tietojasi saadaksesi lisätietoja sinusta. Tietenkin kunnioitamme yksityisyyttäsi aina. Jos et halua meidän tekevän tätä, voit ilmoittaa siitä meille milloin tahansa.
Tätä varten käytämme IP-osoitettasi. Meillä on siihen oikeutettu intressi. Liiketoimintakumppanimme, Google Analytics, Visual Website Optimizer, Bing-mainokset, Outbrain ja Facebook tallentavat nämä tiedot.

Mainonta

Haluaisimme lähettää sinulle mainoksia tarjouksista, uusista tuotteista tai palveluista. Teemme tämän:

- sähköpostitse

Voit lopettaa mainoksien lähettämisen milloin tahansa. Jokaisessa sähköpostiviestissä on peruutuslinkki.

Jakelu muille yrityksille tai laitoksille

Jaamme tietojasi vain muiden osapuolten kanssa, jos tämä on todella välttämätöntä palveluidemme kannalta. Jaamme tietojasi seuraavasti:

  • toimituskumppanimme, jotta tilauksesi toimitetaan myös oikeaan osoitteeseen;
  • IT-palveluntarjoajat, jotta verkkokauppa toimii optimaalisesti ja voimme tarjota sinulle oikean palvelun;
  • asiakastuki, jotta voimme vastata kysymyksiisi asianmukaisesti ja/tai käsitellä valituksiasi;
  • Epäilyttävissä olosuhteissa meidän on jaettava asiakastietoja valtion virastojen kanssa.

Nämä osapuolet, joita kutsutaan käsittelijöiksi, käsittelevät henkilötietoja yksinomaan puolestamme. Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen tietojenkäsittelijöiden kanssa, jonka mukaan tietojenkäsittelijöiden on noudatettava kaikkia tietosuojalain, Euroopan yleisen tietosuoja-asetuksen ja tämän tietosuojakäytännön mukaisia ​​velvoitteita. Luettelo tietojenkäsittelijöistä on saatavilla tietosuojavaltuutetulta.

Missä tietosi tallennetaan

Tallennamme tietosi eri tietokantoihin. Tietosi tallennetaan lähes aina Euroopan unionissa. Ainoastaan ​​uutiskirjeiden lähettämiseen liittyvät tiedot kulkevat Yhdysvaltojen kautta, Mailchimpin kautta. Tämä osapuoli on rekisteröity Privacy Shieldin mukaisesti, joka tarjoaa riittävän suojan.

Evästeet

Verkkokauppamme käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita käytetään tietojen tallentamiseen, jotta sinun ei tarvitse aina täyttää niitä. Niiden avulla voimme myös nähdä, että vierailet uudestaan verkkokaupassamme.

Voit poistaa evästeet selaimestasi, mutta jotkin asiat verkkokaupassamme eivät toimi kunnolla, jos evästeet on poistettu käytöstä.

Lisätietoja evästekäytännöstämme on nähtävissä verkkosivuillamme.

Suojaaminen

Henkilökohtaisten tietojen suojaaminen on meille erittäin tärkeää. Yksityisyyden suojaamiseksi suoritamme seuraavat toimenpiteet:

- Pääsy henkilötietoihin on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Käytämme suojattuja yhteyksiä (Secure Sockets Layer tai SSL), jotka suojaavat kaikki tiedot sinun ja verkkosivustomme välillä, kun annat henkilötietoja. Pidämme rekisteriä kaikista henkilötietojen pyynnöistä. Rekisteröimme kaikki henkilökohtaiset pyynnöt.

Muutokset tähän tietosuojailmoitukseen

Jos verkkokauppamme muuttuu, meidän on tietenkin muutettava tietosuojalausuntoa. Ota siis aina huomioon edellä mainittu päivämäärä ja tarkista säännöllisesti uudet versiot. Teemme parhaamme ilmoittaaksemme muutoksista erikseen.

Pääsy tietoihin, muokkaaminen ja poistaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilökohtaisia ​​tietoja meillä on sinusta, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Katso alla olevia yhteystietojamme.

Freshz Companies B.V.

Peizerweg 97

9727 AJ Groningen

Alankomaat

ALV: NL861256359B01

Kauppakamari: 78077281

Sähköposti: info@freshzcompanies.com

Sinulla on seuraavat oikeudet:

- Oikeus selitykseen, mitä henkilötietoja meillä on ja mitä teemme niillä

- Oikeus pääsystä tarkkoihin henkilötietoihin

- Oikeus varmistaa, että virheet on korjattu

- Oikeus poistaa vanhentuneita henkilötietoja

- Oikeus peruuttaa suostumus

- Oikeus vastustaa tiettyä käyttöä

Varmista, että aina ilmoitat selvästi, kuka olet, jotta voimme varmistaa, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

Valituksen jättäminen

Jos sinusta tuntuu siltä, ettemme auta sinua kuten meidän pitäisi, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavalvojalle. Tätä kutsutaan tietosuojaviranomaiseksi.

Yhteystiedot

Freszh.fi

Freshz Companies B.V.

Peizerweg 97

9727 AJ Groningen

Alankomaat

 

ALV: :NL861256359B01

Kauppakamari: 78077281

Sähköposti: info@freshzcompanies.com