Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

 100% tyytyväisyystakuu

Tilaa tänään, tilaus lähetetään saman tien

 Maksu toimituksen yhteydessä

JuliBrite-kielen puhdistusgeeli (50 ml)

Kielen puhdistusgeeli (sis. sinkkiä ja setyylipyridiinikloridia) | Raikastaa hengityksen. Ehkäisee kielen valkoista ja keltaista peitettä.

10 % yhdistelmäalennus

8,95 €
Varastossa
 • Osta 2 hintaan 8,00 € /kpl ja säästä 11%
 • Osta 4 hintaan 7,50 € /kpl ja säästä 16%

Tilaa nyt, lähetetään *tänään
Ilmainentoimitus yli 60 € tilauksille
100 % 30 päivän tyytyväisyystakuu
Osta luotettavasti

Yhdistä ja säästä:

JuliBrite-kielen puhdistusgeeli (50 ml)

JuliBrite -kielen puhdistusgeeli, raikas hengitys ja puhdas kieli 24 tunnissa

Onko kielesi takaosassa valkoista tai kellertävää peitettä? Tällöin saatat kärsiä myös pahanhajuisesta hengityksestä. On yleensä vaikeaa huomata, jos oma henki haisee pahalle, koska siihen on tottunut. JuliBriten avulla voit puhdistaa kielen turvallisesti ja tehokkaammin kuin hammasharjalla.

4 syytä käyttää JuliBriten kielen puhdistusgeeliä ja kielenpuhdistinta

 1. Puhtaampi kieli Vaikuttavana aineena käytettävä setyylipyridiinikloridi irrottaa ja liuottaa kielen kerrostumia. Se varmistaa kielen huolellisen puhdistuksen sekä palauttaa kielen luonnollisen ja terveen värin.
 2. Pahanhajuisen hengityksen ehkäisy Sinkkilaktaatti neutraloi pahat hajut hengityksestä ja kielestä varmistaen neutraalin, raikkaan hengityksen. Kielenpuhdistin puhdistaa myös kielen nystyjen väleissä olevat kerrostumat. 
 3. Turvalliset, miedot ainesosat. Muista tuotteista poiketen JuliBrite puhdistaa kielen tehokkaasti ilman aggressiivisia aineosia, kuten alkoholia, parabeeneja, titaanidioksidia, peroksidia tai klooriheksidiiniä.
 4. Täysi tyytyväisyystakuu JuliBrite -kielen puhdistusgeeli on tehokas puhdistaja, joka lunastaa lupauksensa. Käytä JuliBritea päivittäin sekä aamulla että illalla. Jos et huomaa eroa kahdessa viikossa, saat rahasi takaisin.

Täytyykö kieli todella puhdistaa geelillä?

JuliBrite -kielen puhdistusgeeli puhdistaa myös kielen syvemmät kudokset, mistä 85 % pahanhajuisesta hengityksestä saa alkunsa. Tämä johtuu siitä, että näillä huokoisilla alueilla ovat pahanhajuisimmat bakteerit. JuliBrite-geeli tunkeutuu syvemmälle ja mahdollistaa tehokkaamman puhdistuksen kuin vain pelkkä kaavin. 

Tulokset? Terve, vaaleanpunainen kieli ja raikas hengitys.

UKK

 • Onko kielen puhdistamisesta oikeasti hyötyä?

Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että kielen puhdistaminen voi poistaa kerrostumia ja bakteereja. Saat lisätietoja lukemalla tämän tutkimuksen ja tämän tutkimuksen

 • Johtuuko pahanhajuinen hengitys tosiaan kielestä?

Arviolta 85–90 % pahanhajuisesta hengityksestä, tai halitoosista, aiheutuu suusta. Puolet aiheutuu kielestä, kuten tässä tutkimuksessa on osoitettu. Kielen puhdistamisesta on siis hyötyä.

 • Eikö kieltä voisi puhdistaa hammasharjalla?

Voi toki, mutta kielen puhdistusgeelin ja kielenpuhdistimen käyttäminen on paljon tehokkaampaa. Kielen puhdistusgeelissä on bakteereja tuhoavia vaikuttavia aineosia. Kielenpuhdistin poistaa myös bakteereita paljon paremmin kuin hammasharja. Tutustu esimerkiksi tähän tutkimukseen. Se on myös kielelle paljon turvallisempi ja hellävaraisempi vaihtoehto.

 

Miten JuliBriten kielenpuhdistinta ja kielen puhdistusgeeliä käytetään? 

 • Harjaa ensin hampaat sinkkiä, setyylipyridiinikloridia ja hapetinta sisältävällä hammastahnalla, kuten RyttPro- tai JuliBrite-hammastahnalla.
 • Lisää JuliBrite -kielen puhdistusgeeliä JuliBrite-kielenpuhdistimen harjaksiin.
 • Levitä JuliBrite -kielen puhdistusgeeliä kielen takaosaan.
 • Anna geelin vaikuttaa vähintään 30–40 sekuntia.
 • Puhdista sitten kieli JuliBrite-kielenpuhdistimella liikuttamalla harjaksia kevyesti takaa eteen. Tämä irrottaa kerrostumat ja nostaa ne pintaan. Älä käytä hammasharjaa, sillä sen harjakset ovat liian karkeita.
 • Poista sitten peitettä kaapimella, kunnes sitä ei enää näy. Sylje jäämät ulos. Puhdista kielenpuhdistin kuumalla vedellä (tai astianpesukoneessa).
 • Huuhtele suu suuvedellä, kuten RyttPro- tai JuliBrite-suuvedellä. Älä käytä pelkkää vettä. 

Saavutat parhaat tulokset käyttämällä JuliBrite -kielen puhdistusgeeliä kahdesti päivässä vähintään neljän viikon ajan.

Mitkä ovat JuliBrite®️ Tongue Gelin ainesosat?

Kasviglyseriini, selluloosakumi, PEG 40 hydrattu risiiniöljy, luonnollinen minttuaromi, sinkkilaktaatti (desinfiointiaine ja hengityksen hajun neutraloija), natriumsakariini (makeutusaine), setyylipyridiniumkloridi (CPC) (desinfiointiaine) maitohappo (kostutusaine, pH:n säätöaine, säilöntäaine) CI 42090 (orgaaninen väri).

Sisältö 50ML

Miten muuten voin pitää kieleni puhtaana?

Toisinaan kielen peite on niin sitkeää, että tarvitaan kokonaisvaltaisempi ratkaisu.

 • Puhdista ensin kieli JuliBriten kielenpuhdistimella ja kielen puhdistusgeelillä.
 • Huuhtele ja harjaa suusi Julibrite- tai RyttPro-suuvedellä ja hammastahnalla.
 • Varmista, ettet siirrä nenän limaa kieleen. Voit estää tämän käyttämällä TonsilFresh-nenäsuihketta tai -tippoja.
 • Raikasta kieltä päivän mittaan Bergenfeld -kielen puhdistusseerumilla. Kielen puhdistamisen lisäksi se luo myös suojaavan kerroksen, joka ehkäisee uusien kerrostumien syntymistä.
 • Voit halutessasi käyttää myös RyttPron kielen puhdistusvaahtoa ja kielenpuhdistinta. 

Write Your Own Review
JuliBrite-kielen puhdistusgeeli (50 ml)
Arvonsanasi