Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

 100% tyytyväisyystakuu

Tilaa tänään, tilaus lähetetään saman tien

 Maksu toimituksen yhteydessä

SOVA Aero Nightguard hampaiden narskutteluun (1,6 mm)

Mukautettavat hammassuojat sekä kotelo

10 % yhdistelmäalennus

39,95 €
Varastossa
 • Osta 2 hintaan 36,00 € /kpl ja säästä 10%
 • Osta 4 hintaan 33,00 € /kpl ja säästä 17%
 • Osta 6 hintaan 30,00 € /kpl ja säästä 25%

Tilaa nyt, lähetetään *tänään
Ilmainentoimitus yli 60 € tilauksille
100 % 30 päivän tyytyväisyystakuu
Osta luotettavasti

Yhdistä ja säästä:

 • 57,90 € 52,11 €

  10% alennus
  -5,79 € Osta tämä yhdistelmä

  SOVA Aero Nightguard hampaiden narskutteluun
  1x
  +
  MiBrush Mouth Guard Freshening Spray
  17,95 €

  Order Today, Shipped *Today
  Free Shipping Over £60
  100% 30-day Money Back Guarantee
  Shop with Confidence


  1*SOVA Aero Nightguard hampaiden narskutteluun (1,6 mm) + 1*MiBrush Mouth Guard Freshening Spray
 • 52,90 € 47,61 €

  10% alennus
  -5,29 € Osta tämä yhdistelmä

  SOVA Aero Nightguard hampaiden narskutteluun
  1x
  +
  SOVA Night Guard -lämpöpaketti
  12,95 €

  Tilaa nyt, lähetetään *tänään
  Ilmainentoimitus yli 60 € tilauksille
  100 % 30 päivän tyytyväisyystakuu
  Osta luotettavasti


  1*SOVA Aero Nightguard hampaiden narskutteluun (1,6 mm) + 1*SOVA Night Guard -lämpöpaketti

SOVA Aero Nightguard hampaiden narskutteluun 

SOVA Aero Mouthguard hampaiden narskutteluun: Miellyttävä ja tieteellisesti toimivaksi todistettu hammassuoja, joka estää hampaiden narskuttelun (bruksismi). 

Nimetty Dental Advisor's Best Product Category Award -voittajaksi kolmena peräkkäisenä vuonna

Ruotsalaisen lääkärin J. Akervallin suunnittelema SOVA Aero Nightguard on ainoa tieteellisesti toimivaksi todistettu hammassuoja, joka auttaa hampaiden narskutteluun ja jonka voit helposti ja nopeasti muovata itsellesi sopivaksi.

Nämä 10 ominaisuutta tekevät SOVA Aerosta paremman kuin muut hampaiden narskutteluun tarkoitetut hammassuojat. 

 1.     100 % teho. Toisin kuin muut markkinoilla olevat hammassuojat, SOVA Aero Nightguard on ainoa hammassuoja, joka ei ainoastaan suojaa hampaita optimaalisesti, vaan myös ennaltaehkäisee hampaiden narskuttelua ja kipeytyneitä leukoja Diffusix-tekniikalla.
 2.     Erittäin ohut ja mukava. SOVA on Euroopan markkinoiden ohuin hampaiden narskutteluun tarkoitettu hammassuoja. Sen paksuus on vain 1,6 mm. Mukavan ja miellyttävän istuvuuden ansiosta nukut koko yön häiriöttömästi.
 3.     Kestää kovaakin narskuttelua. SOVA on kahdeksan kertaa vahvempi kuin tavalliset EVA-hammassuojat. Nämä etyleenivinyyliasetaatti-nimisestä aineesta valmistetut hammassuojat rikkoutuvat helposti puremisesta. SOVA on valmistettu paljon vahvemmasta ja biohajoavasta polymeeristä, joka kestää myös vaikeimmat narskuttelut.
 4.     Tieteellisesti todistettu. Michiganin yliopiston tekemä tutkimus osoittaa, että SOVA suojaa hampaita yhtä hyvin kuin hammaslääkärin mittatilaustyönä toimittamat hammassuojat, mutta on paljon mukavampi käyttää. Verrattuna hammaslääkärin toimittamaan hammassuojaan SOVA on jopa 80 % edullisempi ja (12 viikon odottamisen sijaan) valmis asennettavaksi 2 minuutissa.
 5.     CE-sertifioitu. SOVA Aero on CE-sertifioitu. Tämä tarkoittaa, että voit täysin luottaa siihen, että käytät turvallista materiaalia ilman epämiellyttäviä kemiallisia ainesosia, kuten BPA:ta, lateksia, PVC:tä, ftalaatteja tai muita haitallisia pehmittimiä.
 6.     Rei’itetty. Hampaiden narskutteluun tarkoitetut hammassuojat, jotka sulkevat koko hampaan sisäänsä, lisäävät karieksen riskiä. Siksi SOVA:ssa on reikiä. Pienet reiät varmistavat syljen kulkeutumisen ja pääsyn hampaisiin ja poskihampaisiin sekä sieltä pois. Näin hampaat pysyvät vahvoina ja terveinä. Reikien toinen etu on, että voit hieman imeä hammassuojaa sitä muovattaessa ja näin saada sen istumaan täydellisesti.
 7.     Helppo muokata itse oikean kokoiseksi. Voit muotoilla SOVA:n helposti, nopeasti ja niin usein kuin haluat, kunnes olet täysin tyytyväinen sen istuvuuteen. Jos et halua muokata sitä veden kanssa, voit käyttää SOVA Heat -pakettia. SOVA Heat -paketin avulla saat lämmitettyä materiaalin helposti oikeaan lämpötilaan ja hammassuojasi on valmis 2 minuutissa.
 8.     Kattaa kaikki hampaat ja poskihampaat. Hampaiden narskutteluun tarkoitetut hammassuojat, jotka eivät yllä poskihampaisiin asti, voivat aiheuttaa vakavia ongelmia hampaille. SOVA on riittävän suuri kaikille hampaille, joten myös takaosan poskihampaat ovat suojassa.
 9.     Voidaan käyttää myös leukojen jäykkyyteen päivän aikana. SOVA Aero soveltuu myös niille, jotka purevat hampaitaan yhteen päivisin tai haluavat lopettaa poskiensa puremisen. SOVA Aero Nightguard on niin ohut, että voit jopa puhua ja juoda sen kanssa.
 10.  Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin! Olemme niin varmoja SOVA Nightguardista, että annamme sille täyden (30 päivän) tyytyväisyystakuun.

Vinkki: SOVA Heat Packin avulla muotoilu voidaan tehdä nopeammin ja entistäkin paremmin. Sitä käyttämällä ei tarvitse olla tekemisissä veden kanssa ja saat heti lämmitettyä hammassuojan oikeaan lämpötilaan. Osta yhdessä SOVA Bundlen kanssa ja saat 10 % alennuksen.

Muut versiot

 • SOVA on saatavana myös 6–12-vuotiaille lapsille. Katso tiedot SOVA Junior -tuotteesta täältä.
 • Tavallisen 1,6 mm version lisäksi on olemassa SOVA Max 2,4 mm niille, jotka haluavat käyttää paksumpaa hammassuojaa. 

SOVA: sta huolehtiminen

Dr. Akervall suunnitteli desinfiointisuihkeen ja suojakotelon voidakseen käyttää hammassuojaa mahdollisimman pitkään. Näin hammassuojasi ei sisällä bakteereja ja kestää kauemmin. Anna suukappaleen kuivua ja säilytä sitä kotelossa, kunnes on taas aika mennä nukkumaan.

Mihin SOVA soveltuu?

 • SOVA on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat suojata hampaitaan hampaiden narskuttelulta ja hankkiutua eroon leukakivuista ja päänsärystä vähentämällä hampaiden narskuttelua.
 • SOVA sopii hyvin ihmisille, joiden leuka jäykistyy päivän aikana.
 • SOVA sopii ihmisille, joilla on implantteja. Tässä tapauksessa tulisi käyttää alumiinikalvoa (tai hammasvahaa) esteenä suojaa muovattaessa, jotta se ei tartu kiinni implanttiin.
 • SOVA sopii hammasrautoja käyttäville. Tässä tapauksessa hammashoitajan tai hammaslääkärin tulisi mitata hammassuojan koko.
 • SOVA sopii myös ihmisille, joilla on leuan nivelongelmia, jotka tunnetaan myös nimellä temporomandibulaarinen toimintahäiriö (TMD).
 • SOVA sopii ihmisille, jotka purevat poskiensa sisäpintaa ja haluavat oppia pois tästä tavasta.

Kenelle SOVA ei sovellu niin hyvin?

 • Älä käytä sitä yhdessä proteesien kanssa.
 • Älä käytä, jos sinulla on reikiä, heiluvia hampaita tai irronneita paikkoja.
 • Älä käytä, jos koet kipua käyttäessäsi suojaa. Lopeta tässä tapauksessa suojan käyttö heti.
 • Älä käytä sitä, jos sinulla on suun haavaumia tai ongelmia ikenien kanssa.
 • Älä käytä, jos suojus ei yllä poskihampaisiin saakka, ja ota meihin heti yhteyttä.

SOVA Aero Nightguard soveltuu sekä ylä- että alaleukaan.

Sovita SOVA paikalleen 2 minuutissa

Mitä tarvitset?

 • kulhollisen kuumaa vettä (mieluiten 60-asteista) Huom!: älä käytä kiehuvaa vettä hammassuojan muokkaamiseen!
 • haarukka
 •  peili

Miten sovitan SOVA -hammassuojan?

 1. Pese kätesi ja SOVA-hammassuoja saippualla ja vedellä.
 2. Kuumenna vesi liedellä tai mikroaaltouunissa 60 asteeseen. Vesi ei saa kiehua.
 3. Aseta SOVA-hammassuoja kulhoon kuuman veden kanssa ja odota, kunnes se muuttuu pehmeäksi ja joustavaksi. Voit tarkistaa tämän asettamalla haarukan suojan alle ja nostamalla sitä hitaasti ylöspäin.
 4. Pidä kiinni pehmeästä materiaalista (kuten kuvassa) äläkä taita sitä. Jos materiaali takertuu kiinni itseensä, sitä on vaikea irrottaa.
 5. Pure varovasti kiskon etuosan keskikohtaan ja paina kieli materiaalia vasten, jotta se ei luista.
 6. Katso peiliin. Muotoile materiaali hampaiden pinnalle painamalla sitä pehmeästi sormenpäillä ikeniä kohti. Yritä peittää koko hammas mutta älä etene ienrajaa pidemmälle. Huomio: On tärkeää tavoittaa kaikki hampaat, myös takaposkihampaat.
 7. Sulje huulet hammassuojan ympärille ja ime varovasti, kunnes materiaali on kovettunut. (Älä ime liian kovaa). Tämä luo oikean istuvuuden minuutissa. Jos et ole tyytyväinen lopputulokseen, laita hammassuoja takaisin veteen, anna sen pehmentyä ja aloita alusta.

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi:

 1. Varmista, että hammassuoja saavuttaa myös takaposkihampaat. Kaikki hampaat tulee olla peitettynä.
 2. Älä venytä materiaalia liikaa sen ollessa pehmeää
 3. Älä käytä kiehuvaa vettä
 4. Älä pure liian kovaa hammassuojan ollessa pehmeä

Mistä se on valmistettu?

SOVA-materiaali koostuu sekoituksesta erilaisia biohajoavia tuotteita. Materiaali on turvallista, kestävää, vahvempaa kuin EVA ja täysin vapaata kemiallisista ainesosista, kuten BPA, lateksi, PVA ja ftalaatit. Haluatko olla asiasta varma? Pyydä virallinen eurooppalainen turvallisuustodistus sähköpostitse.

 

 

 

 

 

Write Your Own Review
SOVA Aero Nightguard hampaiden narskutteluun (1,6 mm)
Arvonsanasi