Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

 100% tyytyväisyystakuu

Tilaa tänään, tilaus lähetetään saman tien

 Maksu toimituksen yhteydessä

Tung Luonnollinen Kieligeeli Minttu (85 G)

Luonnollinen kielen puhdistusgeeli

10% Yhdistelmäalennus

10,95 €
Varastossa
  • Osta 2 hintaan 10,00 € /kpl ja säästä 9%
  • Osta 4 hintaan 9,00 € /kpl ja säästä 18%

Tilaa nyt, lähetetään *tänään
Ilmainentoimitus yli 60 € tilauksille
100 % 30 päivän tyytyväisyystakuu
Osta luotettavasti

Yhdistä ja säästä:

Tung Luonnollinen Kieligeeli Minttu

✓POISTAA PAHANHAJUISEN HENGITYKSEN SYYN: Kieli: Hammastekniset tutkimukset osoittavat, että 90 % pahanhajuisen hengityksen mikrobeista elää kielessä, ja se on mahdollista poistaa vain manuaalisesti. TUNG-harja on suunniteltu murtamaan kielen tahmea plakki ja tunkeutumaan kielen koloihin, joissa mikrobit piileskelevät, joten suusi tuntuu tuntuvasti puhtaammalta.

✓TUNG Gel Mint Blast Natural sisältää sinkkiä, joka poistaa turvallisesti pahanhajuisen hengityksen neutralisoimalla mikrobien luovuttaman rikkikaasun. Suustasi tulee erittäin raikas, eikä se sotke hammasharjaasi, jota ei ole suunniteltu kielelle.

✓EI HUOLTA PAHANHAJUISESTA HENGITYKSESTÄ ENÄÄ: Valitettavasti on tosiasia, että et voi haistaa omaa hengitystäsi. Jos sinulla on koskaan ollut viipyileviä epäilyksiä hengityksesi raikkaudesta, The Original TUNG Brush ja TUNG Gel antavat sinulle täydellisen luottamuksen. Ole luottavainen tietäen, että TUNG on tukenasi. Harjaa kielesi itsevarmuuden vuoksi. Vain kymmenessä sekunnissa voit poistaa suustasi hajua aiheuttavat mikrobit & tuntea olosi raikkaaksi.

 

Ainesosat Tung Luonnollinen Kieligeeli Minttu

Sorbitol, Water, Glycerin, Hydrated Silica, Cocamidopropyl Betaine, Xylitol, Flavor, Cellulose Gum, Zinc Lactate, Sodium Benzoate, Stevia Rebaudiana Extract, Menthol.

Write Your Own Review
Tung Luonnollinen Kieligeeli Minttu (85 G)
Arvonsanasi