Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

 100% tyytyväisyystakuu

Tilaa tänään, tilaus lähetetään saman tien

 Maksu toimituksen yhteydessä

JuliBrite®️ Perhe

4 kielen kaavinta & 4 kielen geeliä | Auttaa pahanhajuiseen hengitykseen - Valkoinen kieli (sinkillä ja CPC:llä)

10 % yhdistelmäalennus

34,95 €
Varastossa

Tilaa nyt, lähetetään *tänään
Ilmainentoimitus yli 60 € tilauksille
100 % 30 päivän tyytyväisyystakuu
Osta luotettavasti

Yhdistä ja säästä:

4 X JuliBrite®️ Kieligeeli ja 4 kielen puhdistusainetta.

4 syytä käyttää JuliBriteä

 • PUHDISTAA HENGITYKSEN: 90 % pahanhajuisesta hengityksestä on peräisin kielestäsi. JuliBrite Tongue Gel & Brush auttaa puhdistamaan kielen takaosan ja raikastaa hengityksen vain 60 sekunnissa. Tuloksena 100 % varma olo hengityksen hajusta. Täydellinen 1 minuutin ratkaisu valkoiseen ja keltaiseen kieleesi.
 • PUHDISTAA KIELEN KOKONAISESTI: Toisin kuin paksu hammastahna ja aggressiivinen hammasharja, JuliBrite-kieligeeli imeytyy nopeasti ja syvälle kielen epäpuhtauksiin, joihin pelkkä kielikaavin on vaikeampi päästä.
 • TODISTETTU FORMULA: Sinkki & CPC on todistettu yhdistelmä, joka liuottaa pinttyneen kieliplakin ja neutraloi pahanhajuisen hengityksen ja kielen hajut miellyttävän tuoksuiseksi hengitykseksi. Samalla kielen puhdistaminen JuliBritellä edistää parempaa makua suussa ja tervettä yleistä suuflooraa.
 • TURVALLISIA AINESOSIA: JuliBrite on kehitetty ja valmistettu Euroopan unionissa korkeiden standardien mukaisesti, joten voit tuntea olosi hyväksi sitä käyttäessäsi. Moniin muihin geeleihin verrattuna Julibrite toimii tehokkaasti ilman kyseenalaisia ainesosia, kuten parabeeneja, SLS:ää, alkoholia, fluoridia, sorbitolia, titaanidioksidia, peroksidia, sulfaatteja, ftalaatteja, klooriheksidiiniä sekä keinotekoisia väri- ja aromiaineita.
 • 100% EI HYVÄ RAHAN PALAUTUS: Kliininen testi osoittaa, että kaikki koehenkilöt olivat erittäin tyytyväisiä kielensä raikkauteen ja hengityksen hajuun. Käytä JuliBrite Gel & JuliBrite Tongue Cleaner -geeliä vähintään kahden viikon ajan kahdesti päivässä. Tarkkaile kieltäsi ennen ja jälkeen käytön. Ei eroa? Sitten saat rahasi takaisin.

 

Mitä muuta voin tehdä puhdistaakseni ja pitääkseni kieleni puhtaana?

Joskus kielitulehdukset ovat niin itsepäisiä, että tarvitaan kokonaisvaltaista lähestymistapaa.

 • Harjaa kieli JuliBrite Tongue Cleaner and Gel -geelillä.
 • Huuhtele ja kiillota suu puhdistavalla suuvedellä, kuten Julibrite-suuvedellä.
 • Pidä suu kosteutettuna. Käytä esimerkiksi Moist-R Dry Mouth -tabletteja tai Moist-R-suihketta.
 • Varmista, ettei nenästä tuleva lima siirry kielelle. Voit estää tämän TonsilFresh-nenä-nenätipoilla.
 • Virkistä kieli päivän aikana Moist-R-kielisuihkeella. Näin luot kielelle puhdistavan, mutta myös suojaavan kerroksen, joka pitää uudet kerrostumat loitolla.

Mikä on paras tapa käyttää JuliBrite-kieligeeliä?

 1. Harjaa hampaat ensin OXI2 + sinkkipohjaisella hammasgeelillä, kuten RyttPro®️.
 2. Kostuta kielesi vedellä ja levitä geeli JuliBrite®️-kielikaapimen litteään osaan.
 3. Levitä JuliBrite-kieligeeliä kielen takaosaan.
 4. Anna geelin vaikuttaa vähintään 30-40 sekuntia.
 5. Puhdista sitten kielesi JuliBrite-kielenpuhdistimella liikuttamalla harjaksia varovasti takaa eteen kielen yli. Tämä siirtää tahran pinnalle (älä käytä hammasharjaa, koska sen harjakset ovat liian kovat).
 6. Vedä nyt tahrat pois kielestäsi kielikaapimen raapivalla osalla, kunnes tahrat loppuvat.
 7. Sylje jäämät ulos. Huuhtele kielenpuhdistusaine kuuman hanan alla (voi mennä myös astianpesukoneeseen).
 8. Huuhtele suusi suuvedellä, kuten RyttPro®️ tai JuliBrite®️. Molemmat näistä suuvesistä pitävät kielesi kauniina ja puhtaana.
 9. Käytä JuliBrite®️-kieligeeliä kahdesti päivässä vähintään neljä viikkoa peräkkäin saadaksesi parhaat tulokset.

Mitkä ovat JuliBrite-kieligeelin ainesosat?

Kasviglyseriini, selluloosakumi, PEG 40 hydrattu risiiniöljy, luonnollinen minttuaromi, sinkkilaktaatti (desinfiointiaine ja neutraloi hengityksen hajua), natriumsakariini (makeutusaine), setyylipyridiniumkloridi (CPC) (desinfiointiaine) maitohappo (kostutusaine, pH:n säätöaine, säilöntäaine) CI 42090 (orgaaninen väriaine).

Sisältö 50ML

 

 

FAQ

Toimiiko kielen puhdistus todella?
Kyllä, on tieteellisesti todistettu, että kielen puhdistaminen voi poistaa tahrat kielestä ja bakteerit. Tämän voi lukea esimerkiksi tästä tutkimuksesta ja myös tästä.

Mitkä korjaustoimenpiteet toimivat parhaiten likaista kieltä vastaan?
Niitä on kolme: eteeriset öljyt, sinkki tai setyylipyridiumkloridi (CPC). Voit lukea siitä tästä tutkimuksesta. JuliBrite-kieligeeli sisältää kahta näistä kolmesta aineesta, sinkkiä ja setyylipyridiumkloridia (CPC).

Tuleeko suustani tuleva paha haju itse asiassa kielestäni?
Arvioiden mukaan noin 85-90 prosenttia pahanhajuisesta hengityksestä (halitoosi) on peräisin suusta. Näistä puolet on peräisin kielestä, osoittaa tämä tutkimus. Kielen puhdistaminen kannattaa siis.

Enkö voi vain käyttää hammasharjaa kieleni puhdistamiseen?
Voit, mutta se on paljon tehottomampaa kuin kieligeelin ja kielenpuhdistusaineen käyttö. Kieligeeli sisältää aktiivisia ainesosia, jotka taistelevat bakteereja vastaan. Ja kielikaavin poistaa paljon enemmän bakteereja kuin hammasharja - katso esimerkiksi tämä tutkimus - ja on myös paljon turvallisempi ja hellävaraisempi kielelle.

Write Your Own Review
JuliBrite®️ Perhe
Arvonsanasi