Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

 100% tyytyväisyystakuu

Tilaa tänään, tilaus lähetetään saman tien

 Maksu toimituksen yhteydessä

SOVA Night Guard - Uusi 3D Helppo asentaa kotona

Esimuotoiltu SOVA-suojus hampaiden yöllistä narskuttelua vastaan - kotelon kanssa

10% yhdistelmäalennus

33,95 €
Varastossa
 • Osta 2 hintaan 32,50 € /kpl ja säästä 4%

Tilaa nyt, lähetetään *tänään
Ilmainentoimitus yli 60 € tilauksille
100 % 30 päivän tyytyväisyystakuu
Osta luotettavasti

Yhdistä ja säästä:

SOVA Night Guard - Uusi 3D Helppo asentaa kotona

Mukava ja tieteellisesti todistettu narskuttelua ehkäisevä hammassuoja, joka toimii bruksismia vastaan.

SOVA Night Guard 3D on uusin versio SOVAsta, joka auttaa sinua suojaamaan teehtäsi, jos kärsit hampaiden narskuttelusta. Se on valmiiksi muotoiltu suusuoja, joka tekee yösuojan asentamisesta entistä helpompaa kotona. Jopa helpompi muotoilla kuin alkuperäinen SOVA-versio (Aero). Sinun tarvitsee vain asettaa hampaasi siihen, jotta se istuu täydellisesti.

SOVAn suusuojaimet ovat markkinoiden parhaat. Huomasimme kuitenkin, että joillakin asiakkailla oli vaikeuksia sovittaa materiaali kokonaan. Tämän ongelman välttämiseksi olemme nyt kehittäneet SOVA Aero 3D:n, jossa suurin osa materiaalista on jo valmiiksi muotoiltu. 

Varo väärennettyjä suusuojia, jotka näyttävät SOVA:lta ja ovat usein paljon halvempia. Et voi olla varma, että materiaali on päästötöntä ja turvallista.

Nämä 10 ominaisuutta tekevät SOVA 3D:stä ylivertaisen muihin hampaiden narskutteluun tarkoitettuihin suusuojiin verrattuna.

 1. 100 % suojaus. Toisin kuin muut markkinoilla olevat suusuojaimet, SOVA Aero Nightguard on ainoa suusuojain, joka ei ainoastaan tarjoa optimaalista suojaa hampaille, vaan myös ehkäisee hampaiden narskuttelua ja kivuliaita leukoja Diffusix-teknologian avulla.
 2. Erittäin ohut ja mukava. Vain 1,6 mm:n paksuudellaan SOVA on ohuin hampaiden kiristelyyn tarkoitettu suusuoja Euroopan markkinoilla. Mukavan ja miellyttävän istuvuuden ansiosta nukut koko yön unta häiritsemättä. 
 3. Kestää hyvin voimakasta hiontaa. SOVA on 8 kertaa vahvempi kuin tavalliset EVA-suojukset. Nämä etyleenivinyyliasetaatiksi kutsutusta aineesta valmistetut suusuojaimet pureutuvat helposti palasiksi. SOVA on valmistettu paljon vahvemmasta ja biologisesti hajoavasta polymeeristä, joka kestää jopa kaikkein kovinta hiontaa.
 4. Tieteellisesti todistettu. Michiganin yliopiston tutkimus osoittaa, että SOVA suojaa hampaita yhtä hyvin kuin hammaslääkärin mittatilaustyönä tekemä suusuoja, mutta sitä on paljon mukavampi käyttää. Hammaslääkärin tekemiin suusuojiin verrattuna SOVA on jopa 80 % halvempi ja (12 viikon odottelun sijaan) valmis asennettavaksi 2 minuutissa. 
 5. On CE-sertifioitu. SOVA Aero on CE-sertifioitu. Tämä tarkoittaa, että voit täysin luottaa siihen, että käytät turvallista materiaalia, jossa ei ole epämiellyttäviä kemiallisia ainesosia, kuten BPA:ta, lateksia, PVC:tä, ftalaattia tai muita haitallisia pehmittimiä.
 6. Rei'ityksellä. Hampaiden narskutteluun tarkoitetut suusuojaimet, jotka sulkevat hampaat kokonaan, lisäävät karieksen ja hampaiden reikiintymisen riskiä. Siksi SOVA-suojissa on rei'ityksiä. Nämä pienet reiät varmistavat syljen tulon ja poistumisen hampaisiin ja poskihampaisiin ja niistä pois. Näin hampaat pysyvät vahvoina ja terveinä. Toinen reikien etu on, että voit imeskellä suusuojaa varovasti muovailun aikana ja saavuttaa näin täydellisen istuvuuden.
 7. Saat sen helposti oikean kokoiseksi itse. Voit muotoilla SOVAa helposti, nopeasti ja niin usein kuin haluat, kunnes olet täysin tyytyväinen istuvuuteen. SOVA 3D on osittain valmiiksi muotoiltu, mikä helpottaa oikean istuvuuden saamista verrattuna litteään versioon.
 8. Kattaa kaikki hampaat ja poskihampaat. Hampaiden narskutteluun tarkoitetut suusuojaimet, jotka eivät ulotu poskihampaisiin, voivat aiheuttaa vakavia ongelmia hampaiden kanssa. SOVA on riittävän suuri kaikille hampaille, joten myös takimmaiset poskihampaat ovat suojassa. 
 9. Voidaan käyttää myös leuan puristamiseen päivän aikana. SOVA Aero sopii myös henkilöille, jotka puristavat hampaitaan päivän aikana, ja henkilöille, jotka haluavat lopettaa poskien pureskelun. SOVA Aero Nightguard on niin ohut, että sen kanssa voi jopa puhua ja juoda.
 10. Tyytymätön? Rahat takaisin -takuu! Olemme niin luottavaisia SOVA Nightguardin suhteen, että annamme 100 % (30 päivää) rahanpalautustakuun.

Muut versiot

 • Jos pidät SOVA:n litteästä versiosta, voit valita SOVA Aero Night Guardin.
 • SOVA on tarjolla myös 6-12-vuotiaille lapsille. Tämä versio on SOVA Junior, ja sitä on saatavana valkoisena, violettina ja vihreänä.
 • Tavallisen 1,6 mm:n version lisäksi on myös SOVA Max 2,4 mm:n versio niille, jotka haluavat käyttää paksumpaa suusuojaa. 

Kenelle SOVA sopii?

 • SOVA on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat suojata hampaitaan hampaiden narskuttelulta ja jotka haluavat päästä eroon leukakivuista ja päänsärystä vähentämällä hampaiden narskuttelua. 
 • SOVA on hyvä ihmisille, jotka puristavat leukojaan päivän aikana.
 • SOVA sopii ihmisille, joilla on implantit. Jos näin on, suojusta muotoiltaessa on käytettävä alumiinifoliota (tai hammasvahaa) esteenä, jotta suojuksen materiaali ei tartu implanttiin.
 • SOVA sopii henkilöille, joilla on hammasraudat. Jos näin on, oikomishoitajan tai hammaslääkärin on mitattava suusuoja.
 • SOVA soveltuu myös henkilöille, joilla on leukanivelongelmia eli temporomandibulaarisia toimintahäiriöitä (TMD).
 • SOVA sopii ihmisille, jotka purevat paljon poskensa sisäpuolelle ja jotka haluavat oppia tämän pois. 

Kenelle SOVA sopii huonommin?

 • Älä käytä sitä yhdessä proteesin kanssa. 
 • Älä käytä, jos sinulla on reikiä, hampaiden menetys tai menetetyt täytteet.
 • Älä käytä, jos koet kipua suusuojaa käyttäessäsi. Lopeta suoraan, jos näin käy.
 • Älä käytä sitä, jos kärsit suuhaavoista tai ienongelmista.
 • Älä käytä, jos suusuoja ei yllä takimmaisiin poskihampaisiin, ja ota välittömästi yhteyttä.  

 

Sovituksen tarkistuslista:

 • Kulho, keraaminen tai lasinen

 • Kuumaa, mutta ei kiehuvaa vettä (85 celsiusastetta).

 • Haarukka tai vastaava väline

 • Peili

Ohjeet:

 1. Pese kätesi ja materiaali miedolla saippualla ja vedellä.

 2. Kuumenna vesi noin 80/85 °C:seen esimerkiksi vedenkeittimessä, lieden päällä tai mikroaaltouunissa. Upota yövartija veteen, kunnes materiaalista tulee pehmeää ja taipuisaa (30-60 sekuntia). Kun se on pehmennyt, nosta SOVA-yöpysuojasi varovasti vedestä muovittomalla intensiilillä. 

 3. ÄLÄ anna pehmennetyn yösuojan taittua itseensä - materiaali liimautuu yhteen, jolloin sitä on vaikea muotoilla uudelleen. 

 4. Pidä yösuojaa molemmilla käsillä ja työnnä se varovasti suuhusi. Varmista, että takimmainen sisäharju ei taitu sisäänpäin.  Kun suojus on oikeassa asennossa, sulje huulet suojuksen päälle ja aseta kieli suusi kattoon. Pure varovasti - älä tee syviä hampaanjälkiä.

 5. Luo imu varovasti nielemällä, kunnes materiaali on kovettunut tiiviiksi ja täydellisesti istuvaksi. Pidä SOVA Night Guard -yönsuojaa suussa 3-5 minuuttia, jotta muoto ehtii jähmettyä. Kun yösuojus on kovettunut, sen pitäisi olla niin tiukalla, ettei se putoa hampaistasi, kun avaat suusi.

Oletko tyytymätön istuvuuteen? EI ONGELMIA! Jokainen SOVA Night Guard -yönsuoja voidaan muotoilla uudelleen jopa 20 kertaa. Laita vain muotoiltu SOVA Night Guard takaisin kuumaan veteen, anna sen pehmentyä ja suoristua, ja valmista on! Kierroksen 2 aika.

ÄLÄ TEE TÄTÄ:

 • Käytä kiehuvaa vettä yövartijan muotoiluun.

 • Venytä materiaalia liikaa - yösuoja repeää. *ÄLÄ käytä, jos se on vaurioitunut.

 • Imee ilmaa liian innokkaasti, jolloin istuvuus on liian tiukka.

 • Purra liian kovaa tai aiheuta syviä puremajälkiä yösuojaan.

 

Materiaalit

SOVA-materiaali koostuu erilaisten biohajoavien tuotteiden sekoituksesta. Materiaali on turvallista, kestävää, vahvempaa kuin EVA ja 100-prosenttisesti vapaa kemiallisista aineista, kuten BPA:sta, lateksista, PVA:sta ja Ftalatenista. Haluatko olla varma? Pyydä virallinen eurooppalainen turvallisuustodistus sähköpostitse. 

Write Your Own Review
SOVA Night Guard - Uusi 3D Helppo asentaa kotona
Arvonsanasi